Waarom meter of peter worden?
Help onze dieren om groot te worden.  Ze zijn gedumpt of achtergelaten , meestal in moeilijke omstandigheden.  Met jullie hulp kunnen ze echter wel groot worden en kans maken op een liefdevolle thuis!

Door jouw financiële steun krijgen onze diertjes alle kansen op goede verzoring en lekker eten.

Hoe werkt het?
Je kan voor 1 of meerdere poesjes een tijdelijk of algemeen meter- of peterschap kiezen.

Ter verduidelijking: als je meter of peter wordt, betekent dit dus niet dat je het dier moét adopteren.  Anderzijds betekent meter- of peterschap ook niet dat je automatisch het dier kan adopteren …

Tijdelijk: op het moment dat we een dier opnemen, verschijnt dit op onze Facebook-pagina en onze website.  De meter of peter wordt op de hoogte gehouden over hoe ze het stellen via onze speciale Facebook-meter en peter-pagina

Op het moment dat het diertje geplaatst wordt, word je hier van verwittigd en stopt je meter- of peterschap.  Uiteraard mag je je opnieuw opgeven voor een ander dier.

Belangrijk: je mag van meer dan 1 dier meter of peter worden.  Dat betekent voor het diertje enorm veel als het extra zorgen nodig heeft zoals bv. een operatie.

En wat kost het?
We hebben twee formules bedacht:

1. Je stort eenmalig 15 euro en draagt zo bij in de aankoop van brokjes voor deze kleintjes.

2. Je stort eenmalig 25 euro en draagt zo bij in de aankoop van brokjes + vochtig voer voor deze kleintjes EN je mag een naam kiezen. Bij elke foto staat het geslacht van het kitten en, aangezien we het alfabet volgen, de letter waarmee de naam moet beginnen.

Naam van meter/peter wordt hier ook vermeld, zodra iemand zich aanmeldt. Meters/peters krijgen ook toegang tot onze besloten “meter/peter groep”, waar je de avonturen ook mee achter de schermen kan volgen. Meter/peterschap geeft niet automatisch voorrecht bij adoptie.

TIP: Geef een meter- of peterschap cadeau.  De gelukkige krijgt van ons de nodige documenten opgestuurd zodat het een leuk pakketje wordt!

Word jij vandaag nog peter of meter van een van onze opvangertjes?


    Je voornaam


    Je straat en huisnummer

    Je postcode en gemeente

    Je telefoonnummer

    Gekozen naam (indien van toepassing)