Aan de klokken van Rome, Zen hier
Ik ben vorig jaar in Ziggy’s Poezenparadijs terechtgekomen, meer dood dan levend, amper 150 gr en volledig onderkoeld. Maar dankzij hun doorzettingsvermorgen woon ik intussen in mijn gouden huisje en ben ik super gelukkig.
En daarom deze brief, speciaal voor alle katjes die dit jaar nog in het Poezenparadijs terecht zullen komen. Ik heb horen vertellen dat jullie de reis van Rome naar hier binnenkort weer gaan aanvatten.
Is het waar dat jullie voor de kindjes eitjes meebrengen? Het Poezenparadijs zit binnenkort vol poezenkindjes die ook graag eitjes willen. Misschien wel geen van chocolade want daar worden ze ziek van.
Een eitje van plastic om mee te voetballen? Of zo ééntje zoals in een kindersurprise, “ de kittensurprise” met een speelgoedje, een snoepje of ….
Tja met een zak eten erin zal wat zwaar worden zeker? Die kan je dan misschien doorgeven aan de paashaas! Is dat zo geen groot en sterk beest met lange oren? Die zal dat wel kunnen dragen.
In het Poezenparadijs wonen alleen maar brave poezenkinderen, dus grote cadeau’s mogen ook hoor! Alle poezenkindjes eten heel proper, ( op enkele brokjes na.)
Misschien een iets kleiner cadeautje? Ze gaan flink in hun kattenbakje en krabben niet aan de meubels. (Die ene keer was per vergissing) Allee een klein cadeautje dan misschien?
Ik ga nu maar stoppen (want anders schiet er misschien niets meer over) Ik wens jullie een goede reis en niet teveel tegenwind.

Groetjes van poezenkind Zen.

Je kan online spulletjes kopen voor onze toekomstige kittens en katten, je stort de centjes op onze rekening en wij gaan dit dan aankopen bij onze leverancier.