Welkom bij Ziggy’s Poezenparadijs.
Wij vangen kittens en katjes op, zorgen voor een veilige plek om op te groeien, laten ze kennismaken met de dierenarts en brengen ze helemaal in orde alvorens op zoek te gaan naar een gouden mandje.

Wij werken bewust met opvanggezinnen.  Deze mensen vangen kittens/katjes op in hun huis,  niet in kooitjes, maar gewoon mee in de huiselijke sfeer, zodat deze viervoetertjes heel sociaal opgroeien en gekend zijn met alle geluiden van een gezin, o.a. stofzuiger, TV, spelende kinderen, soms zelfs honden, …..

Bij vertrek zijn alle katjes gesteriliseerd/ gecastreerd, gechipt (op jouw naam) en twee maal gevaccineerd.  Adoptieprijs bedraagt € 175,00 / katje

Adoptieprocedure

1. Kittens mogen pas vanaf de leeftijd van 8 weken een eerste bezoek ontvangen en komen ook pas op dat moment in het mapje “ter adoptie”, zowel op fb als op onze website. Het heeft geen zin om te reageren op foto’s of filmpjes van kittens die je ziet voorbijkomen, en die bv. pas aangekomen zijn in de opvang, die dus NIET in het mapje staan, want er is geen sprake van adoptie.

2. Voor kittens die in het mapje “ter adoptie” verschijnen kan je je kandidaat stellen, via onze vragenlijst. In de beschrijving van de kittens zal je altijd een link vinden naar onze vragenlijst.

3. Alle kandidaten krijgen bericht of ze gekozen zijn of niet. We gaan niet voor de eerste kandidaat, we gaan voor de beste kandidaat. Het kan dus wel even duren voor je ons hoort, omdat we iedereen een kans willen geven. Het is de bedoeling dat je mailbox wel in de gaten houdt de dagen na je kandidatuurstelling.

4. Er wordt een eerste en een tweede kandidaat gekozen. De eerste kandidaat mag op bezoek komen, de tweede wordt verwittigd moest de eerste niet voor de kittens kiezen na bezoek.

5. Na bezoek horen wij graag of je de kittens wenst te adopteren en indien je wenst door te gaan met de adoptie krijg je een betaalverzoek.

6. Enkel na betaling zijn de kittens definitief gereserveerd.

7. In de advertentie zal altijd een geschatte datum van vertrek vermeld worden en het heeft geen zin om te proberen deze datum te veranderen en vooral niet te vervroegen, kittens blijven sowieso tot 12 weken in opvang, dat is wettelijk verplicht.

Rekeningnummer VZW: BE51 0018 1934 7962
Donaties altijd welkom!
HK-nummer: 30215915
Ondernemingsnummer: 0679.456.096
Contact: 0475 78 39 28