Papfleskitten – Melk voor onze papfleskittens

51.99

Categorie:

Beschrijving

Als je dit product in je winkelmandje legt en aankoopt wordt het geld voor deze aankoop op de rekening van Ziggy’s Poezenparadijs gestort en zullen wij het artikel aankopen bij onze leverancier en op deze manier kunnen wij onze opvangertjes weer extra verwennen!

Het uitsluitende gebruik van melk als eiwitleverancier, garandeert een uitstekende compatibiliteit van Babydog milk. Het geringe lactose gehalte in de melkpoeder zorgt voor een optimale vertering. Puppy’s kunnen zetmeel doorgaans slecht verteren, want deze capaciteit ontwikkelt zich pas langzaam tijdens het afzetten. Daarom bevat Babydog milk geen zetmeel.

Royal Canin Babydog milk voldoet zoveel mogelijk aan de natuurlijke hondenmelk. De microgranulaat-structuur lost binnen 5 secondes op en zorgt zo voor een toebereiding zonder vlokkenvorming.

Hoog aangepaste vervangende melk voor de voeding van puppy’s zonder moeder of als bijvoer bij grote nesten (eerste week tot vierde week).

Het geringe lactose gehalte zorgt voor een uitstekende verdraagzaamheid.

Het aanwezige antioxidantencomplex (vitamine E en C, luteïne, taurine) en mannan-oligosaccharide ondersteunen het nog niet volledig ontwikkelde immuunsysteem van de pup.

En nu denk je misschien? “huh het gaat hier toch om kittens”?

Aangezien puppymelk dezelfde veodingsstoffen bevat dan kittenmelk, maar een pak goedkoper is, kiezen wij voor puppymelk voor onze kittnens.

We volgen ze wel nauw op, zodat we ze op tijd kunnen afleren om te blaffen 🙂